U bent hier

Startupaccelerator ERA stelt zijn inschrijvingen open voor zijn ERA 2019 winterprogramma in NYC

Entrepreneurs Roundtable Accelerator (ERA), is een accelerator in New York die jouw startup kan helpen groeien tot een hoger niveau. ERA staat bekend om zijn groot netwerk aan mentors en de succesvolle demo-days die honderden geïnteresseerden lokken (waaronder een meerderheid VC's). Meld je nu aan om kans te maken op één van de gegeerde plaatsen in hun 4 maanden durend programma (van 7 januari tot 26 april 2019).

Dien je applicatie in op de website van ERA via deze link.

Bedrijven die geselecteerd worden, krijgen $100.000 sponsoring, met de mogelijkheid voor extra funding vanuit het ERA-fonds. Dit is in ruil voor een 8% common stock die het bedrijf overmaakt aan ERA. Daarnaast krijgen deelnemende bedrijven eveneens bepaalde partner- en sponsorvoordelen, bijvoorbeeld: $360.000 'webhosting credits' van Microsoft Azure, $100.000 'webhosting credits' van Amazon Web Services, enz.
Elk bedrijf wordt door het ERA-team geholpen in zijn ontwikkeling en krijgt hiervoor ook een eigen mentor toegewezen.
 

Houd deze tijdlijn in het oog:

• ERA Winter 2019 deadline voor applicatie: 5 november 2018, 23.59 Eastern Time. 

• ERA Winter 2019 startdatum: 7 januari 2019

• ERA Winter 2019 einddatum: 26 april 2019
 

We geven je graag wat tips mee om je slaagkansen te vergroten:

Tip 1: houd je antwoorden in de applicatie kort en krachtig. Lange uitgebreide antwoorden maken hen ongeduldig!

Tip 2: de structuur en relaties binnen het team zijn van zeer groot belang en bepalen mee de slaagkans. Maak zeker duidelijk waarom jouw team zo goed werkt en wat jullie x-factor is waardoor jullie het gaan maken in de markt.
 

Recent hebben ERA, Imec en Flanders Investment & Trade de Flanders New York Accelerator gecreëerd. Begin 2018 hebben 6 geselecteerde Vlaamse bedrijven de eerste editie van het programma doorlopen van 22 januari tot midden april 2018 in NY.

Voor meer informatie hieromtrent, contacteer FIT New York - newyork@fitagency.com.

14 september 2018