U bent hier

Speciality & Fine Food Fair 2021 - Londen

Op 6 en 7 september 2021 was Flanders Investment & Trade met een groepsstand aanwezig op Speciality and Fine Food Fair (SFFF) in de beurshallen van Olympia, in het westen van Londen. Deze voedingsbeurs focust op artisanale en fine food-producten en trekt vertegenwoordigers aan uit o.a. de belangrijkste supermarktketens, horeca, foodservice en groothandel. De beurs was een dag ingekort, maar de openingsuren op maandag werden verlengd tot 20u.

Er waren live demonstraties, seminaries en zogenaamde ‘publiektrekkers’, waaronder: een ‘Discovery Zone’ (waar nieuwe producten werden voorgesteld) en ‘The Drinks Cabinet’. De beurs telde een 400-tal exposanten, vaak met een erg internationaal karakter en trok meer dan 10.000 bezoekers. Naast de Vlaamse en Brusselse stand, waren er ook speciale landenpaviljoenen van Nederland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noord-Ierland, Libanon, enz.

Er waren dit jaar extra coronamaatregelen: bezoekers en standhouders moesten een bewijs van vaccinatie tonen, of een negatieve test. Op de beursvloer zelf was het niet verplicht om een mondmasker te dragen, maar er werd wel gevraagd om attent te zijn tegenover andere personen. Ondanks die extra uitdaging was het zeker een geslaagde beurs, waarbij alle deelnemers interessante contacten konden leggen, met zowel kleine als grote spelers in de voedingssector.

Speciality and Fine Food Fair (SFFF) wordt georganiseerd door Montgomery Group, een toonaangevende Britse beursorganisator die al jaren de focus legt op ‘food, drink, catering & hospitality’. Zij organiseren onder andere de beurzen 'International Food & Drink Expo (IFE)' en 'Hotel, Restaurant & Catering (HRC)', die in 2022 samenvallen.

Montgomery Group
9 Manchester Square
London W1U 3PL
United Kingdom

Website: www.montgomerygroup.com

De volgende editie van SFFF vindt plaats op 5-6 september 2022 in Olympia Londen, waar FIT opnieuw aanwezig zal zijn met een groepsstand.
Indien u interesse heeft om deel te nemen, aarzel dan niet om het Londense FIT-kantoor te contacteren via london@fitagency.com. Houd ook zeker de activiteitenpagina op de FIT-website in de gaten.

13 september 2021