U bent hier

Sigep 2018 te Rimini

In Rimini vond de 39ste editie plaats van dit salon dat uniek is in de wereld. Iedereen die maar iets te maken heeft met ijsroom, toebehoren en de zoetwarensector in het algemeen tekent hier present. Met zijn 118.000 m², verspreid over 16 hallen, meer dan 180.000 bezoekers uit meer dan 40 landen, groeit SIGEP elk jaar gestaag. Het betreft een beurs die enkel professionelen uit de sector toelaat en een ongeëvenaard succes kent. Ook hebben er in de marge van het salon meer dan 900 events en seminaries plaats, zoals ook de Wereldbeker van de 'gelateria'.

Dit jaar focuste SIGEP op 'Innovatie en Tendenzen' en is het een samenwerking aangegaan met het Milanese salon 'Seeds & Chips' dat in mei doorgaat en focust op de allernieuwste foodtrends. Ook zeker interessant voor onze Vlaamse chocolatiers!

SIGEP is bovendien het belangrijkste businessplatform wereldwijd voor de zoetwarensector voor wat de globale foodservice betreft.

Naast het belang van het in de verf zetten van de 'Made in Italy', krijgen ook alle internationale talenten in deze sector extra aandacht.

Elk jaar einde januari in Rimini en niet te missen!!!

22 januari 2018