U bent hier

SIGA 2019 - Madrid

SIGA was dit jaar aan de tweede editie toe. Het evenement is de belangrijkste professionele beurs over de watersector in Spanje. In deze editie werd de focus gelegd op oplossingen voor waterbeheer. Tijdens SIGA presenteerden de bedrijven hun meest innovatieve voorstellen, oplossingen en diensten. Ook op het programma stonden conferenties waarin trending topics binnen de sector geanalyseerd werden.

SIGA legde de nadruk op het internationaliseren van bedrijven, waardoor deze zeer ambitieuze beurs de perfecte plaats is om als bedrijf te evolueren. In totaal waren er 75 internationale bedrijven en 96 merken aanwezig op de beurs. Opmerkelijke namen zoals Canal de Isabel II, Acciona Agua en Aqualia stonden terug op de beurs. Volgens Acciona Agua zal SIGA de internationale benchmark worden voor de sector in Spanje.

Één van de hoofdlijnen van SIGA 2019 is dat ze een beursevenement inrichten dat een hoge rentabiliteit biedt aan deelnemende bedrijven. Ook interessant is dat leden van de verenigingen ADECAGUA, AEAS, AEDYR, AGA, ANAIP/ASETUB, ASAGUA, ASERSA, FLUIDEX, IBSTT, PTEA, SEOPAN en TECNIBERIA kunnen profiteren van voordelige voorwaarden voor deelname aan deze beurs.

19 maart 2019