U bent hier

Save the date: Indo Livestock Expo 2024

Indonesia Livestock is een toonaangevende internationale beurs in Indonesië die zich richt op verschillende aspecten van de veeteeltindustrie. De beurs bestrijkt een breed scala aan sub-sectoren, waaronder veeteelt, diervoeders, zuivelproductie, landbouw, diergezondheid en visserij. Dit evenement heeft sinds zijn oprichting in 2002 een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van innovaties, technologieën en kennisuitwisseling binnen de veeteeltsector.

Het biedt een platform voor netwerken, zakelijke samenwerkingen en het delen van best practices.

Indonesia Livestock wordt jaarlijks gehouden en heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei en erkenning doorgemaakt. In 2024 zal de zeventiende editie van het evenement plaatsvinden in het Jakarta Convention Center (JCC) in Indonesië.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement een scala aan exposities, seminars, workshops en demonstraties verwachten, allemaal gericht op het bevorderen van duurzame praktijken, technologische vooruitgang en de algehele groei van de veeteeltsector in Indonesië en daarbuiten.

Het evenement vertegenwoordigt een platform dat de evolutie van de veeteeltindustrie in Indonesië en de bredere regio weerspiegelt en het speelt een cruciale rol in het bijeenbrengen van experts en belanghebbenden om de toekomst van de sector vorm te geven.

Geinteresseerde Vaamse bedrijven die de Indonesische markt in hun strategie willen opnemen, kunnen zich voor individuele deelname rechtstreeks wenden tot: 

Ms. Agnes Nilam Sunardi
Jr. Sales Manager
agnes@napindo.com  
agnes.napindo@gmail.com  

Meer informatie rond de Expo is terug te vinden op Pameran Peternakan – Indo Livestock Expo and Forum – Indonesia's No.1 International Livestock, Feed, and Dairy Industry Event    

16 augustus 2023