U bent hier

Regional Aspects of Ukrainian Recovery: Perspectives for EU businesses - Brussel, 25 mei

Op 25 mei vindt in Brussel een infosessie plaats over de zakelijke kansen die de heropbouw van Oekraïne biedt aan EU-bedrijven. Behalve een aantal high level sprekers nemen ook o.m. Oekraïense administraties deel aan het event. Zij hebben o.m. interesse om bedrijven te ontmoeten die actief zijn in mechanische engineering, hernieuwbare energie, duurzaam transport en afvalverwerking. De sessie wordt afgesloten met een netwerkmoment om nader kennis te maken met de sprekers en deelnemers.

Op het programma staan een welkomstwoord van de Oekraïense ambassadeur bij de Europese Unie, toespraken door het hoofd van het State Agency for Restoration & Infrastructure Development, het hoofd van de Regionale Administratie van de Transkarpatische oblast en de voorzitter van de Oekraïense Kamer van Koophandel & Industrie. 

De presentaties worden gevolgd door een paneldiscussie met de gouverneur van de Poolse Podkarpatskie regio, een minister uit de Oostenrijkse deelstaat Burgenland en het hoofd van de Regionale Administratie van de oblast Transkarpatië.

Er wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Waar? Ukrainian Civil Society Hub, Luxemburgplein, 1050 Brussel

Wanneer? Donderdag 25 mei 2023 van 10u tot 12u

Meer info en inschrijven? Zie bijlage en in bijlage opgenomen registratielink

15 mei 2023

Bijkomende informatie