U bent hier

OVHcloud Start-up Programma

OVHcloud is een Frans cloud computing bedrijf dat VPS, dedicated servers en andere webdiensten aanbiedt. OVHcloud is eigenaar van 's werelds grootste datacenter (in oppervlakte). Ze zijn de grootste hostingprovider in Europa, en de derde grootste ter wereld op basis van fysieke servers.

OVHcloud biedt met een 12-maanden durend programma een combinatie aan van enerzijds het OVH-ecosysteem met start-ups, scale-ups en partners, en anderzijds betrouwbare en betaalbare cloud-infrastructuur om innovatieve bedrijven te helpen om exponentieel te groeien.

OVHcloud werkt samen met accelerators, incubatoren, venture capitalists, gespecialiseerde deskundigen en vele anderen om een gezamenlijk ecosysteem voor starters op te bouwen. Deze partners van OVH bieden kortingen, toegang tot hun netwerk en middelen, evenals mentorschap en ondersteuning.

Het start-up programma van OVHcloud is geen klassieke accelerator. Samen met het OVHcloud-team en de partners begeleidt en adviseert OVHcloud start-ups. OVHcloud helpt hen, als onderdeel van hun missie, door hen te voorzien van de juiste infrastructuur en de best mogelijke configuratie van de accelerator.

Interesse? Inschrijven kan via: https://startup.ovhcloud.com.

27 oktober 2020