U bent hier

Nordic Organic Food Fair /Natural Products Scandinavia

Nordic Organic Food Fair & Natural Products Scandinavia zijn 2 vakbeurzen die door de UK-divisie van Diversified Communications in MalmöMässan in Malmö georganiseerd worden. Beide vakbeurzen vinden tegelijkertijd plaats in dezelfde hal. Ook al is deze trade show voor biologische voeding & dranken en natuurlijke schoonheids- en gezondheidsproducten de grootste in Scandinavië, toch is het klein in verhouding tot bv. Biofach.

Tijdens de editie van 2016 kwamen 4.912 professionele bezoekers over de vloer. Volgens de beursorganisator is dit een stijging van 25% vergeleken met 2015. 68% van de bezoekers was afkomstig uit Zweden en Denemarken. Het gaat hier voornamelijk over hoofdaankopers en directeurs van retailers, gezondheidswinkels, apotheken, groothandelaars, distributeurs en winkels.

Er waren 375 exposanten aanwezig (o.a. 8 uit België). Dit jaar waren er opnieuw landenpaviljoenen van o.a Italië, Nederland, Spanje, Duitsland, Denemarken (Organic Denmark), Oostenrijk, Bulgarije en de Baltische staten aanwezig.

Tijdens de beurs werden ook een aantal kleine seminaries gehouden over de Scandinavische markt voor deze producten. Sommige seminaries waren in het Engels.

23 november 2016