U bent hier

Nieuwe editie van interieur event 'Casa Decor' 2022 in Madrid aangekondigd

Voor de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign, architectuur, design en kunst kan u terecht op de 57e editie van Casa Decor.
Casa Decor is een uniek showroom event te Madrid welk de belangrijkste spelers uit de decoratiesector samenbrengt, denk hierbij aan ontwerpers, commerciële bedrijven en het grote publiek. Sinds 1992 is Casa Decor een mijlpaal in het panorama van binnenhuisarchitectuur, design, trends en creatieve avant-garde in Spanje.

Tijdens dit vijf weken durende event, zullen er tal van decoratieprojecten tentoongesteld worden. Men zal als volgt te werk gaan:
Elk bedrijf en/of een interieur-architect kan een ruimte huren en deze inrichten. In het totaal zijn er 6 verdiepingen met 54 ruimtes die omgetoverd zullen worden tot showrooms. Voorgaande edities hebben al meer dan 200 deelnemende exposanten samengebracht waaronder professionals en bedrijven

De volgende editie zal plaatsvinden van 7 april tot 22 mei 2022. Een voorbereidend bezoek kan georganiseerd worden tussen 11 tot 13 januari 2022.

Waar & wanneer zal Casa Decor plaatvinden in 2022?

Na dertig jaar keert Casa Decor terug naar de wijk Salamanca in Madrid, meer bepaald in Goya. De locatie van het gebouw staat bekend als een druk gebied met lokale bevolking alsook bezoekers die bekend zijn met de kleine winkeltjes, buurtwinkels, traditionele restaurants en trendy terrassen. De exacte locatie is Edificio de Goya, 89, gelegen tussen de straat Goya en Conde de Peñalver.

Wie kan je hier verwachten?

De exposanten die u tijdens dit event kan verwachten zijn decorateurs, binnenhuisarchitecten, architecten, ontwerpers, landschapsarchitecten en plastische kunstenaars.

Data

7 april tot 22 mei 2022

Adres 

Calle Edificio de Goya, 89

28009 Madrid

Spain

Website Casa Decor

https://casadecor.es/

16 december 2021