U bent hier

MachTech - Het grootste zakelijk industrieel evenement in Hongarije

MACH-TECH is het grootste zakelijk industrieel evenement in Hongarije, waar alle sectoren die betrokken zijn bij industriële digitalisering en penetratie van 'smart industry' aanwezig zijn naast verschillende besturingsontwerpers, robotfabrikanten, elektronica- en logistieke bedrijven. De exposanten hebben de grootste nadruk gelegd op de mogelijkheden van Industry 4.0, met het meeste aandacht voor de ontwikkelingstrends in automatisering en industriële elektronica, intelligente machines die met elkaar communiceren (M2M), zelfaanpassende productieprocessen alsook massaproductie.

Wat de trends betreft, varieert de samenstelling van exposanten elk jaar, maar het aantal bedrijven dat robottechnologie en software voor computerbesturing, bedrijfsmanagement en logistiek presenteren, neemt snel toe. Dit jaar stelden 562 exposanten in totaal 11.000 ton machines in vier beurshallen van Hungexpo tentoon. Zoals altijd kunnen bezoekers nu ook een uitgebreid beeld krijgen van het huidige aanbod, de mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de industrie. Dit jaar is ook de competitie NAGYDÍJ aangekondigd, waarvoor inschrijvingen konden worden ingediend door diegenen die een innovatief product in een gegeven segment kunnen aanbieden. Dit jaar konden bezoekers ontelbare conferenties en verschillende workshops bijwonen. Een uiterst belangrijke conferentie kwam van het ministerie van Innovatie en Technologie en het INDUSTRIE 4.0 Nationaal Technologieplatform, die gericht was op kunstmatige intelligentie. De perfecte professionaliteit werd geleverd door presentators als John Montgomery, professor of Indiana University (VS) en Fazel Ansari, adjunct-directeur van de The Austrian Research Institute in Vienna. Ook waren velen geïnteresseerd in andere conferenties en rondetafeldiscussies gerelateerd aan de expo, met onderwerpen zoals 3D-printen, veiligheid op de werkplek, drukapparaturen, spoorwegvoertuigenindustrie en luchtvervuilingsoplossingen.

Dit jaar namen 562 exposanten uit 20 landen deel aan het evenement (waarvan 100 bedrijven 100% buitenlands zijn) en meer dan 18.000 bezoekers waren geïnteresseerd in de expositie.

MACH-TECH is bovendien een uitstekende gelegenheid om zaken te doen. Deelnemers hebben een aantal goede deals gemeld.

Vanwege het groeiende succes en de populariteit van de beurs, zou het raadzaam zijn om zo snel mogelijk contact te nemen met de organisatoren indien u op de volgende beurs wenst tentoon te stellen. Het FIT-kantoor in Budapest verbindt u graag met de organisator van de beurs en helpt u de deelname als exposant voor te bereiden.

28 mei 2019