U bent hier

Logistics & Supply Chain Expo 2017 - Athene

De geografische ligging van Griekenland, op het kruispunt van drie continenten (Europa, Afrika en Azië), maakt het een zeer sterk verbindingspunt voor verschillende culturen en producten. De ontwikkeling van de logistieke sector is dus zeer belangrijk voor Griekenland. De 6de International Logistics & Supply Chain Expo 2017 (samen met Cargo Truck & Van Expo) probeert hier op in te spelen.

De beurs vond plaats van 4 tot 6 november 2017 in Athene en mocht 200 exposanten en 10.000 bezoekers verwelkomen. De bezoekers zochten vooral informatie over nationaal en internationaal vervoer en nieuwe technologieën. De interesse voor de Cargo Truck & Van Expo was groot. Een aantal van de grootste ondernemers in bedrijfsvoertuigen toonden er hun nieuwe modellen en oplossingen voor professionelen in het wegvervoer.

De beurs vindt om de twee jaar plaats en heeft steeds meer succes. Het aantal exposanten en bezoekers gaat in stijgende lijn, zowel uit Griekenland als uit de buurlanden. Volgende afspraak is in 2019.  

7 november 2017