U bent hier

Industrie 4.0: opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven op BE 4.0 in Mulhouse

BE 4.0 (https://www.industriesdufutur.eu/) is veruit het belangrijkste industriële evenement in de regio Grand Est. Het is een tweedaagse die plaatsvindt op 29 en 30 november 2022 in Parc Expo Mulhouse.

Deze editie legt de focus op de grote transities van deze tijd, die gaan van het digitale over het ecologische, over het industriële tot het menselijke.

De doelstellingen van dit salon zijn:

  • de aandacht vestigen op de operationele expertise en creativiteit van ongeveer 300 exposanten die oplossingen aanbieden uit Frankrijk en het buitenland (België, Zwitserland, Duitsland, Canada, VS, enz.)
  • het creëren van zakelijke kansen en ontmoetingen tussen bezoekende industriëlen en Europese deskundigen op het gebied van de 4.0-transformatie
  • regionale actoren voorstellen die bedrijven adviseren en begeleiden bij hun 4.0-transitie.

Grand Est is de belangrijkste industriële regio van Frankrijk; het heeft een verscheidenheid aan industriële sectoren (vervoer, chemie/farmaceutica, agrovoeding, energie, enz.) en voert een sterk beleid om bedrijven te helpen transformeren en concurrentiëler te worden door de integratie van technologische industriële oplossingen.

9 september 2022