U bent hier

Furnidec 2019 - Athene

Furnidec mocht dit jaar voor de 40ste keer zijn deuren openen voor iedereen die interesse heeft in Grieks meubilair. De geïnteresseerden konden hiervoor tussen 2 en 4 maart terecht in het Mediterranean Exhibition Centre. Niet alleen handelaars van meubelen en decoratie konden hier hun gading vinden maar ook architecten, decorateurs, hoteliers en liefhebbers. Wie een beetje uit de boot viel, zijn diegenen die naar Furnidec kwamen voor outdoormeubilair. Wel waren er enkele exposanten aanwezig die matrassen, decoratie, zetels en verlichting in de aanbieding hadden.

Het was in het algemeen een kleine beurs met een veertigtal deelnemers maar elke onderneming had haar uiterste best gedaan om de beursstand gezellig aan te kleden met hun producten. Op die manier was het meteen duidelijk in welke interieurstijl het bedrijf gespecialiseerd was maar het maakte het totaalplaatje als interieurbeurs ook compleet.

Furnidec zal volgend jaar zeker en vast opnieuw georganiseerd worden laat HELEXPO weten. Meer informatie is te vinden via de volgende link: https://www.showsbee.com/fairs/65074-Furnidec-Business-2020.html .

9 maart 2019