U bent hier

FoodExpo 2019 - Athene

FoodExpo is niet alleen groots in oppervlakte, maar ook in reputatie. De beurs werd dit jaar terug georganiseerd in de Metropolitan Expo waar het de volledige 4 beurshallen bezette. Maar liefst 1300 exposanten toonden hun producten aan om en bij de 70.000 bezoekers. Deze kwamen uit 83 verschillende landen.

Niet alleen de bezoekers kwamen vanuit de hele wereld naar FoodExpo, maar ook de exposanten zelf. 33 landen werden vertegenwoordigd waaronder ook België.

FoodExpo is een van de grootste Zuidoost-Europese voedings- en drankenbeurzen en probeert haar reputatie elk jaar opnieuw stand te houden door o.a. verschillende randevenementen te organiseren. Zo konden de beursgangers dit jaar deelnemen aan workshops en seminaries. Daarnaast had het merendeel van de exposanten ook telkens een proevertje voorzien, zodat de bezoekers meteen het product leerden kennen. Voor de ondernemers werd er een zone voorzien die speciaal ingericht was om businessdeals te sluiten. Op die manier konden ze, weg van alle drukte, afspraken maken met hun klant.

29 maart 2019