U bent hier

Fiec Summit 2023: (online) deelname aan belangrijk Braziliaans waterstofevent

Op 25 en 26 oktober komen Braziliaanse en internationale stakeholders uit de academische en zakelijke wereld samen om een debat te voeren over de productie van Groene Waterstof in Brazilië, met een focus op deelstaat Ceará, waar de overheid - in samenwerking met de Federatie van Industrieën (Fiec) en de Federale Universiteit (UFC) - werkt aan de oprichting van een H2V-hub in het havencomplex van Pecém.

Deze top zal onder meer de Braziliaanse Vicepresident, Ministers van Milieu en Wetenschap en Technologie, en senior vertegenwoordigers van bedrijven zoals ThyssenKrupp, Siemens, Petrobras, Unigel, Hytron, en ABB samenbrengen rond het thema van Groene Waterstof, een nieuwe energiefrontier die wereldwijd steeds meer relevantie krijgt. Het doel van de Fiec Summit is om nieuwe wegen te openen en oplossingen voor te stellen en zo bij te dragen aan een versnelde ontwikkeling van Brazilië en Ceará op dit gebied.

De eerste editie trok meer dan 2.000 deelnemers uit 23 Braziliaanse deelstaten en 24 landen, waaronder Duitsland, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Tanzania, India en het Verenigd Koninkrijk.

Dankzij de groeiende belangstelling in dit thema en in de regio zal er ook live stream beschikbaar zijn met simultane vertaling naar het Engels.

Voor meer informatie en inschrijving: Fiec Summit (online event).
 

17 oktober 2023