U bent hier

Farma matchmaking platform EU - Latijns Amerika & de Caraïben

De Europese Commissie organiseert een marktplaats rond farmaceutica om de samenwerking tussen de EU en LAC (Latijns-Amerika & het Caribisch gebied) te verbeteren.

Deze marktplaats betreft een online platform waar deelnemers zich kunnen registreren om vervolgens potentiële partners of tegenhangers te identificeren en te ontmoeten in vertrouwelijke business-to-business (b2b)-sessies. Het platform is open sinds 2 februari 2023 en de sessies lopen tot eind maart 2023.

  • Online registratie: van 2 februari tot 24 maart 2023 (18u00 CET)
  • Online zoektocht naar gesprekspartners: van 6 tot 24 maart
  • Online matchmaking meetings: van 27 tot 31 maart
  • Doelpubliek: Geneesmiddelenfabrikanten (chemicaliën, biologische geneesmiddelen, generieke geneesmiddelen en biosimilars), CMO’s, leveranciers van grondstoffen, productiefacilitators, handelsorganisaties en financiële instellingen uit zowel de EU als de LAC-regio's.

Daarnaast is er ook een high level forum “Sharing pharmaceutical innovations between the EU and Latin America & the Caribbean” van een halve dag op 21 maart met sprekers uit de overheids- en privésector die het zullen hebben over de uitdagingen en kansen tot samenwerking in het domein van therapieën, vaccins, generieke geneesmiddelen en biosimilars.

Meer informatie vind je op de hieronder vermelde sites.

10 februari 2023