U bent hier

Exportbeurs 2018 opent haar deuren

Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert van dinsdag 12 tot donderdag 14 juni de tweede editie van de Exportbeurs. Vlaamse bedrijven met internationale projecten en ambities kunnen er hun exportplannen concretiseren. Plaats van gebeuren: Brussels Expo.  

De Exportbeurs vormt een unieke ontmoetingsplaats voor alle spelers in de Vlaamse exportwereld: bedrijven met exportprojecten en –plannen en dienstverleners uit de privésector, de overheid en het middenveld die die exportprojecten en –plannen mee kunnen realiseren.

Meer dan 90 buitenlandse specialisten van FIT zijn elke dag aanwezig voor b2b’s: één-op-één-gesprekken waarin bedrijven hun exportprojecten en –plannen kunnen toelichten. Daarnaast kunnen Vlaamse bedrijven terecht bij een reeks specialisten internationaal zakendoen van FIT en 55 andere partners op de beursvloer of 1 van de 40 seminaries of workshops bijwonen.

Momenteel zijn al 1.000 Vlaamse bedrijven ingeschreven en 2.200 afspraken vastgelegd.  Bedrijven kunnen ook ter plaatse inschrijven.

Praktisch

Waar en wanneer?

Brussels Expo, Paleis 1.
12 tot en met 14 juni.

Prijs?

€75 per dag per persoon (excl BTW).
Hierin zijn uw afspraken met onze landenexperten en andere experten inbegrepen, lunch, seminaries en workshops.

Meer info:

www.exportbeurs.be

12 juni 2018