U bent hier

ESA - ESPRIT Industry Day, 15 november 2022 - Noordwijk (NL)

Tijdens de ESPRIT Industry Day introduceren Thales Alenia Space en ESA:

  • het ESPRIT-project,
  • de componenten en diensten die zullen worden ingekocht,
  • de modi en het tijdschema van de inkoopacties.

U krijgt de kans om persoonlijk te discussiëren met het Prime en Industrial Core Team en te netwerken met andere industrieën.

Het ESPRIT Project bestaat uit een communicatiesysteem en een volledige module van het ‘Moon International Gateway Station’ binnen het NASA Artemis-programma voor permanente menselijke aanwezigheid op de maan. De selectie voor de inkoop van de modulecomponenten start eind 2022.

Thales Alenia Space en haar industriële partners zullen de kenmerken van de missie, de componenten en diensten die zullen worden ingekocht, de modaliteiten en het tijdschema van de inkoopacties introduceren.

Het programma omvat inleidende presentaties van ESA en Thales Alenia Space over de context en inhoud van de inkoopacties, gevolgd door face-to-face meetings (*).

Na de beperkingen van de afgelopen jaren, is dit evenement een concrete kans om direct contact te hebben met ESPRIT Prime en zijn industriële kernteam en om de interesse en motivatie te delen voor het fantastische lopende ruimteverkenningsplan via Gateway en daarbuiten.

(*) Face-to-face meetings tussen de kernteamleden en geïnteresseerde potentiële onderaannemers moeten vooraf aangevraagd worden via de Expression Of Interest die u HIER kan downloaden, en verzonden naar de volgende e-mail: DSP-JV-ESPRIT-Industry-Day@thalesaleniaspace.com.

Volledige programma: https://www.cosmos.esa.int/web/espritindustryday/programme

Inschrijven? https://www.cosmos.esa.int/web/espritindustryday/registration

Vragen? Neem contact op met: stephane.rousset@thalesaleniaspace.com

Waar vindt de actie plaats? ESTEC, Erasmus Center, 2201 AZ Noordwijk, Nederland

25 oktober 2022