U bent hier

ePower&Building - Madrid - november 2016

Van 25 t.e.m. 28 november 2016 vond te Madrid de beurs ePower&Building plaats. De beurs bestond in feite uit 4 verschillende beurzen op hetzelfde moment (VETECO, Construtec, URBOTICA en MATELEC), elkeen met een eigen focus en doelpubliek. Het is een van de grootste beurzen in haar soort in Zuid-Europa. De beurs vindt om de 2 jaar plaats.

De professionele bezoekers waren ingenieurs, professionelen uit de productie, procesautomatisering, ontwikkelaars en bouwbedrijven, architecten, facility managers, managers publieke werken en infrastructuur, stedelijke planning, .... Verder ook: installateurs, verdelers, integratoren, houtbewerking, herstellers ....

De beurs MATELEC was gefocust op elektrische installaties en verlichting. Centraal stond het thema van de energie-efficiëntie in de nieuwbouw en renovatie. URBOTICA was gefocust op technologische oplossingen t.v.v. het efficiëntere beheer van steden, gebouwen en woningen. Deze (nieuwe) beurs ontstond uit de noodzaak om zakelijke kansen te genereren voor bedrijven die in staat zijn om oplossingen aan te bieden voor nieuwe stedelijke uitdagingen op het gebied van mobiliteit, milieu en publieke ruimtes. De beurs VETECO focuste op de sector van de zonwering- en controle bij venster en gevels (ramen, gevels, plafonds en dakramen, glas, automatisering, garagedeuren, veiligheid, ...), gepresenteerd door toonaangevende fabrikanten en distributeurs. Tot slot ‘Construtec’, gefocust op materialen, technieken en oplossingen voor de bouwsector (denk hierbij aan bestrating, gevelbekleding, prefab, cement, isolatie, gips, bakstenen ...).

FIT had er geen beursstand.

In de marge vonden uiteraard ook thematische en technische workshops en netwerkevents plaats. 

14 november 2016