U bent hier

Energiecongres CIGRE 2024 in Parijs

CIGRE onthulde de details van hun langverwachte Parijse sessie in 2024, die de wereldwijde energiesector zal samenbrengen voor een unieke week vol kennisdeling en technologische vooruitgang.

Dit 5-dagen en een half durende congres is gepland van 25 tot 30 augustus 2024 in het Palais des Congrès in Parijs, met niet minder dan 8.600 deelnemers uit 120 verschillende landen. Het evenement brengt experts, besluitvormers, CTO's, CEO's, technologie-experts, onderzoekers, chief specialists, consultants voor energiesystemen, leidende ingenieurs, projectmanagers en algemene managers samen.

CIGRE, dat opereert binnen 16 werkgebieden, heeft elk zijn eigen wereldwijde studiecommissie met bijbehorend programma. Deze 'motor' stimuleert de ontwikkeling van kennis over energiesystemen en behandelt de belangrijkste technische domeinen van energiesystemen.

De conferentie omvat een uitgebreide tentoonstelling met meer dan 300 exposanten die zich richten op een breed scala aan onderwerpen waaronder hoogspanningsapparatuur, monitoring, controle- en beschermingsapparatuur, meet-, test- en diagnostische tools, knowhow en expertise van elektriciteitsmaatschappijen en consultants, evenals trainingshulpmiddelen en technieken. Bovendien concentreren de landenpaviljoens, waaronder China en India, zich op de nieuwste ontwikkelingen en zal er ook een speciaal Start-up paviljoen aanwezig zijn.

De registraties voor dit evenement gaan open in februari 2024. Voor meer informatie en registratie, bezoek de officiële website op www.cigre-exhibition.com 

18 december 2023