U bent hier

Digital Romania International Forum: 'Startups in 4.0 Industries' - 7-8 september 2017

In lijn met de Europese trend naar een Industrie 4.0, organiseert Smart Everything Everywhere (SEE) op 7 en 8 september 2017 in Boekarest de tweede editie van ‘Digital Romania International Forum’, namelijk ‘Startups in 4.0 Industries’. Het forum fungeert als katalysator voor de digitalisering van de Roemeense industrie, maar ook als een belangrijke brug tussen startups, bedrijven en decision-makers. Het evenement zal bestaan uit interactieve panels over de digitale toekomst van energie, financiën en gezondheid met startup-oprichters, beleidsmakers en industrieleiders, gevolgd door toegepast overleg.

SEE (Smart Everything Everywhere) is een toonaangevende Europese organisatie die een kader schept om Roemenië’s overgang naar het digitaal tijdperk te versnellen. Het maakt gebruik van het digitale potentieel van het land, met de focus op drie peilers van de digitale toekomst: industrie 4.0, smart cities en citizens, en de digitale staat.

De doelen van de editie van dit jaar zijn het katalyseren van de digitalisering van de Roemeense industrie, het stimuleren van projecten in energie 4.0, e-health, fintech en smart cities, startups op de voorgrond van het gesprek over digitalisering te plaatsen, en het pleiten voor de oprichting van Digital Innovation Hubs (DIH).

Surf voor meer informatie naar www.see40.org of contacteer Diana Popp via Diana.Popp@see40.org

22 juni 2017