U bent hier

Deense Hospitaal Bouwprojecten

Op 24 mei 2016 werd een conferentie georganiseerd door de Deense Regio´s, The Capital Region of Denmark, Region of Southern Denmark en Region Sjælland, over de Deense hospitaalprojecten met bijhorende tentoonstelling.

Het was een samenwerking tussen de Deense Regio´s, die verantwoordelijk zijn voor infrastructuurwerken, Visit Denmark  (www.visitdenmark.dk), Copenhagen Capacity (www.copcap.com) en Invest in Denmark (www.investindk.com).

Een reeks van de grote bouwprojecten in Denemarken betreffen hospitalen. Vier van de projecten werden gepresenteerd door de respectieve regio´s.

De bedoeling was nationale en internationale bedrijven te helpen om zich in Denemarken te vestigen en relaties aan te knopen met relevante consultants, partners en toeleveranciers. Het was een gelegenheid voor Deense en internationale ondernemingen om meer informatie te krijgen over bouwprojecten in de gezondheidssector en nieuwe zakenmogelijkheden te vinden met potentiële partners en contractors.

Voor een overzicht van de verschillende hospitaalprojecten, zie de website: www.godtsygehusbyggeri.dk

De conferentie werd geopend door de Deense Minister voor Volksgezondheid, Sophie Løhde.

De bouwprojecten die voorgesteld werden waren:

1) New Hospital and Mental Health Bispebjerg

2) Zealand University Hospital Køge

3) Odense University Hospital

4) New North Zealand Hospital

De namen en contactgegevens van de personen die verantwoordelijk zijn voor de bouwprojecten en de aankoop van de producten en diensten zijn beschikbaar op het FIT-kantoor in Kopenhagen en kunnen op aanvraag worden meegedeeld (copenhagen@flanderstrade.com).

7 juni 2016