U bent hier

De laatste WereldWijs van 2018 is er!

We sluiten het jaar af zoals we het begonnen: met inspirerend en informerend leesvoer voor internationale ondernemers. Voor de decembereditie van Wereldwijs nemen we een kijkje achter de schermen van Callas Confiture en schetsen we een uitgebreid portret van Zuid-Korea als exportbestemming. Dat en nog veel meer in de nieuwe Wereldwijs.

Een greep uit het aanbod:

  • Callas Confiture groeit stilaan uit tot een gerenommeerd internationaal merk. Zaakvoerster Karen Depoorter legt uit hoe ze de laatste jaren aan de weg naar het buitenland timmerde.
  • In onze rubriek ‘brexit’ zetten we een aantal subsidiemogelijkheden op een rij om uw bedrijf klaar te stomen voor de nakende scheiding tussen het VK en de EU, en in de rubriek ‘EHBIO’ gaan we dieper in op het nut en de werking van merkenrecht.
  • Zuid-Korea baande zich de laatste decennia een weg van de staart van het peloton naar het groepje economische koplopers. Een opmerkelijk traject dat nieuwe groeimogelijkheden biedt, ook voor Vlaamse ondernemers. Onze FIT-expert ter plaatse geeft tekst en uitleg.
  • Oneerlijke concurrentie op de internationale arbeidsmarkt behoort binnenkort iets meer tot het verleden. Een nieuwe Europese detacheringsrichtlijn moet orde op zaken stellen. Wereldwijs geeft een overzicht van de belangrijkste aanpassingen.

Wil u ook maandelijks Wereldwijs in de bus?

Dat kan! Schrijf u gratis in via www.wereldwijs.be


Liever de digitale versie?

Die leest u eveneens op www.wereldwijs.be.

1 december 2018