U bent hier

Burundi: Duizend-en-één investeringsmogelijkheden

De ambassade van Burundi in Brussel organiseert, in samenwerking met "Rise and Shine House", een conferentie over zakelijke kansen in Burundi op vrijdag 19 april 2024, vanaf 14.00 uur, met als thema "Libérer le potentiel d’affaires: les opportunités émergentes du Burundi".

De conferentie bestaat uit keynote speeches die zich richten op belangrijke sectoren zoals landbouw, infrastructuur, energie, toerisme, ICT en productie. Sprekers en experts zullen waardevolle inzichten geven in het economische landschap van Burundi.

In een voortdurend veranderende economische wereld is Burundi een opkomende markt in Oost-Afrika. Met zijn strategische ligging in het hart van het Grote Merengebied en een reeks investeringsvriendelijke hervormingen biedt Burundi een gunstige omgeving voor buitenlandse bedrijven en investeerders die willen profiteren van de mogelijkheden in verschillende sectoren van de Burundese economie in lijn met de visie van de regering van "Burundi als een opkomend land in 2040, een ontwikkeld land in 2060".

Er zal ook de gelegenheid zijn om Burundese koffie te proeven. Aansluitend is er een cocktailreceptie. 

Programma van de conferentie: zie bijlage

Adres van de conferentie:

Press Club Brussel Europa
Froissartstraat 95
1040 Brussel

Inschrijven via e-mailambassade.burundi@gmail.com

15 maart 2024

Bijkomende informatie

Programma (PDF – 164 kB)
Uitnodiging (PDF – 120 kB)