U bent hier

Build Expo Greece 2019 - Athene

Build Expo Griekenland is een gespecialiseerde vakbeurs voor de bouwsector in Zuidoost-Europa. De beurs is gericht op professionals en de verbinding van de nationale bouwmarkten in de regio.

De opleving van de Griekse bouwsector stimuleert het ondernemerschap en biedt grote kansen. Die kansen kunnen nog groter worden door de goede geografische ligging waarvan het land profiteert. Build Expo Griekenland is het ideale platform voor zakelijke netwerken en het ideale instrument voor elke professional om voordeel te halen uit deze dynamiek en groei.

Tijdens de beurs worden professionele seminaries, conferenties, gesprekken en workshops georganiseerd met presentaties van trends, innovaties en ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau.

De tentoongestelde categorieën waren: liften, badkamermeubels, bouwmaterialen (sanitair, raam- en deurkozijnen, verven, vloeren, verlaagde plafonds, balustrades, ijzerwaren, waterdichtingsmateriaal, mortels, cementproducten, marmer, graniet, stenen), zwembaden, patio’s en pergola’s, polycarbonaten, gereedschappen en bouwmachines, isolatiematerialen, architectenbureaus, software, elektrische apparatuur en verwarmingssystemen.

B2B bijeenkomsten met exposanten

Beursbezoekers worden geholpen om de juiste mensen te ontmoeten. B2B-meetings zijn vooraf geregelde, gerichte afspraken om kopers en exposanten te ontmoeten. De meetings zijn een ideale manier voor bedrijven om contacten te leggen en nieuwe en potentiële samenwerkingspartners te vinden. Dit helpt om de impact van het bezoek te maximaliseren en kansen op het maken van hoogwaardige zakelijke contacten te vergroten.

Er kunnen contacten gelegd worden met professionals uit de bouwsector en er is de mogelijkheid om nieuwe en bestaande leveranciers en distributeurs te ontmoeten.

Producten worden via een live productdemonstratie voorgesteld en kunnen uit de eerste hand worden ervaren.

Voor meer informatie: http://buildexpogreece.com/en/home-en/

31 oktober 2019