U bent hier

Bouwbeurs For Arch in Praag

De bouwbeurs 'For Arch' vond plaats in Praag van 20 tot 24 september 2016. Er namen 841 exposanten deel op een totale oppervlakte van 39.203 m² en 71.102 personen bezochten dit jaar de beurs. Fabrikanten en leveranciers van de bouwsector voelden de afgelopen jaren een daling van hun omzet, maar dit jaar kregen ze de mogelijkheid om nieuwe contracten te ondertekenen en hun diensten rechtstreeks aan potentiële klanten te presenteren.

In 2017 zal For Arch uitpakken met een nieuw onderdeel: trends en technologieën op het gebied van beveiligingsapparatuur en -systemen, bescherming van gebouwen, beveiligingsdiensten en, uiteindelijk, met meer populaire IT- en cyberbescherming.

De beurs gaf een dynamische indruk.

Als bezoeker uit Vlaanderen kan deze beurs een aanrader zijn om te kijken welke bedrijven zich met welke producten op de Tsjechische markt profileren. Als Vlaamse exposant kan de beurs interessant zijn om zichzelf te introduceren op de markt, waarbij men rekening moet houden dat er vooral eindklanten komen. Om een echt professioneel contact te vinden, is het best om aan de matchmaking deel te nemen. Ook ervaren exporteurs kunnen van de beurs gebruik maken, namelijk door de aanwezigheid op Matchmaking For Arch.

Een alternatief voor deze beurs is eventueel de IBF-beurs, die in april doorgaat in Brno.

3 november 2016