U bent hier

Beyond 4.0: innovatief beurscongres in Griekenland

Beyond 4.0 is een innovatief beurscongres dat voor de eerste keer georganiseerd wordt in Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland.

Het is het eerste compleet technologisch evenement in het land en de verwachting is dat het de digitale transformatie van de regio aanzienlijk zal stimuleren en de internationalisatie en het netwerk van het start-up-ecosysteem zal versterken.

Het evenement wordt volledig ondersteund door het Griekse ministerie van Digitaal Bestuur, de gouverneur van Centraal-Macedonië en de burgemeester van Thessaloniki.

De focus ligt op Zuidoost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika en het doel is om een centrale ontmoetingsplaats te worden voor bedrijven, universiteiten en investeerders van de hele wereld en hen kennis te laten maken met de hoge kwaliteit en de unieke producten en diensten die aan bod zullen komen.

Thessaloniki, de stad waar de beurs plaatsvindt ligt in het centrum van Zuidoost-Europa, en is daardoor de toegangspoort naar de Balkan. De strategische ligging biedt de technologische sector de gelegenheid om belangrijke spelers en besluitvoerders te ontmoeten van over de hele wereld.

Het evenement vindt plaats van 1 tot 4 oktober 2020. Tijdens deze vier dagen worden er verscheidene activiteiten aangeboden waaronder een beurs, workshops en een conferentie waar de nieuwste snufjes zullen voorgesteld worden.

Voor meer informatie kan u mevrouw Sevi Kaffa, Project Manager, contacteren (tel: 0030 2310 291142, mail: be4ond@helexpo.gr).

26 februari 2020