U bent hier

Beurs Fruit Attraction - oktober 2021 - Madrid

Fruit Attraction 2021 had plaats van 5 tot 7 oktober 2021 en bracht 1.300 bedrijven uit 44 landen samen. Het is één van de mondiale beurs events voor de commercialisering van groenten en fruit. Het heeft een grote capaciteit om de export van de sector wereldwijd te stimuleren, het is het commerciële verbindingspunt voor professionals én het kader voor innovatie op de groente- en fruitmarkt.

Dit was de dertiende editie van Fruit Attraction. Er werd een volledig programma van activiteiten, technische conferenties, congressen en sectorale debatten georganiseerd in verschillende forums en gespecialiseerde ruimtes van Fruit Attraction: Fresh Food Logistics the Summit, Biofruit Congres, Factoría chef, de Biotech Attraction conferentieronde enz. Het werd ingehuldigd door de minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening (MAPA), Luis Planas. 

Ook dit jaar stond VLAM met een stand met verschillende Vlaamse bedrijven. Deze beurs diende vooral om hun bestaande Spaanse contacten opnieuw te ontmoeten.

Facts & Figures m.b.t. de beurs Fruit Attraction:

  • Het wordt georganiseerd door IFEMA Madrid en FEPEX (de Spaanse Federatie van Verenigingen van Producenten, Exporteurs van Fruit, Groenten, Bloemen en Levende Planten).
  • Het brengt de hele groente- en fruitgemeenschap 365 dagen per jaar samen via het LIVEConnect-platform van Fruit Attraction.
  • Jaarlijks meer dan 95.000 professionele bezoekers, 2000 deelnemende bedrijven uit 140 landen en uit 18 sectoren.
  • Meer dan 90% van de deelnemers en meer dan 95% van de bezoekers komen elk jaar terug!
  • Editie 2022 zal plaatsvinden van 4 tot 6 oktober 2022.

Meer info: https://www.ifema.es/fruit-attraction

29 november 2021