U bent hier

Beurs eShow - Digital Marketing & E-Commerce - Madrid

Op 25 en 26 oktober 2017 vond voor de 8ste keer de eShow beurs plaats in Madrid.

De Digital Marketing Exposition & Conference brengt ieder jaar leiders in de e-commerce en digital marketing samen om nieuwe kennis te verwerven en hun netwerken in de sector uit te breiden. Met meer dan 250 gastsprekers en 110 standen was eShow ook dit jaar een groot succes en blijft het de grootste beurs in Spanje voor e-commerce, online marketing, social media en internet.

De beurs was tijdens deze editie opgedeeld in aparte delen, waaronder de Black Friday Stage Circus Marketplace, “One to one” en e-logistics. In de 4 auditoria kon men verspreid over de twee dagen gaan luisteren naar meer dan 250 gastsprekers, van zowel minder bekende als zeer bekende bedrijven. Porsche, Uber, eBay, Amazon, TopDoctors, Carrefour, Fnac, Alibaba, Google en Sabadell Bank zijn maar enkele van de vele namen die op het programma stonden.

Naast de gastsprekers van grote bedrijven waren ook meer dan 100 bedrijven aanwezig met een stand op de beurs om hun diensten voor te stellen aan het publiek en hun netwerk uit te breiden.

13 november 2017