U bent hier

Beurs Empack 2017 - Logistics & Distribution, Madrid

Empack wordt jaarlijks georganiseerd door Easyfairs in de hallen van IFEMA, Madrid.

De volgende editie vindt plaats op 14 en 15 november 2018

De beurs:

De 10de editie van de beurs was ook meteen de grootste tot nog toe met 430 deelnemende bedrijven en 11.500 bezoekers. Daarbij was er ook een stijging van 33% in de aanwezige buitenlandse bedrijven tegenover de editie van 2016.

De aanwezige bedrijven werden onderverdeeld in de volgende 7 categorieën: verenigingen en media, onderdelen van machines, verbruiksgoederen, verpakkingen en materialen voor verpakking, controle- en inspectiesystemen, systemen voor onderhoud en logistiek, technologie en machines.

Naast de vele bedrijven waren er meer dan 120 gastsprekers aanwezig om de belangrijkste innovaties en trends in de sector voor de komende jaren te bespreken, voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van de gedigitaliseerde industrie en een circulaire productiemethode die kosten en verspilling kunnen verminderen.

Het succes van de editie is af te meten aan het feit dat 230 bedrijven meteen na de beurs hun deelname voor de volgende editie bevestigd hebben.

Dit alles toont aan dat de beurs dient als een maatstaf voor de industrie in Spanje en stelt duidelijk de richtlijnen voor de toekomst op vlak van innovatie in deze evoluerende sector.

20 november 2017