U bent hier

Architect@work - Barcelona

De beurs Architect@work, georganiseerd door Kortrijk Xpo, vond voor de tweede maal plaats in het CCIB – Centre de Convencions International de Barcelonana – op 14 en 15 februari jl. 

Na een eerste succesvolle uitgave in maart 2017 besloten de organisatoren Architect@work dit jaar niet alleen in Barcelona maar ook in Madrid te laten plaatsvinden op 9 en 10 mei a.s.

Men mag gerust stellen dat het concept van deze professionele beurs, uitsluitend gericht op een publiek van architecten, aanslaat, te oordelen naar het aantal bezoekers, dit jaar 2.865, 20% meer dan in 2017.

Op deze beurs komen ook enkel de meest innoverende materialen voor de bouw en de projectmarkt aan bod, waaronder muur- en vloerbekleding, onzichtbare deuroplossingen, decoratief binnen- en buitendeurbeslag, ventilatie en zonnewering, bakstenen, architecturale verlichting, smart sanitair, futuristische houtverwerking, enz.

De selectie van de deelnemers gebeurt door de organisatoren. 11 Belgische bedrijven namen deel in Barcelona, 8 ervan afkomstig uit Vlaanderen en de meeste reeds vertegenwoordigd op de Spaanse markt.

Deelnemen is aan te raden voor Vlaamse bedrijven die in Spanje op de projectmarkt actief zijn en/of via architecten hun producten aan de man brengen.

5 maart 2018