U bent hier

8e MADE Expo (Milaan) - Nadruk op kwaliteit

MADE (acroniem van Milano Architettura Design Edilizia) is een van de Italiaanse topbeurzen voor de bouw-, design- en architectuursectoren, samen met SAIE (Bologna) en Klimahouse (Bolzano). Ondanks de moeilijke situatie van de bouwsector, blijft het salon een belangrijke ontmoetingsplaats voor de vaklui van de bouw- en architectuursectoren.

MADE heeft dit jaar voor de achtste keer plaatsgevonden. In het afsluitende perscommuniqué heeft Roberto Snaidero, voorzitter van MADE Eventi (organisator van de beurs), de nadruk gelegd op de hogere kwaliteit van de exposanten: “Ondanks het wankelend context van de sector, was MADE in staat om innoverende oplossingen en ideeën aan te bieden aan de firma’s die in dit evenement hebben geloofd”.

De exposanten waren verdeeld naargelang van vier macrosectoren: bouwmaterialen, externe bouwwerk, ramen en deuren, interieurinrichting, software en technologieën. In totaal werden 8 paviljoenen ingenomen (52.000 m²).

Meer dan 120 evenementen (conferenties, workshops, fora) werden georganiseerd tijdens de beurs. MADE werd bezocht door 165 delegaties van aankoopmanagers uit 38 landen, die aan een duizendtal B2B-afspraken deelnamen.

Bijzonder interessant was het initiatief MADE4Contract, waarmee de nationale en internationale hoofdspelers van de contractsector hun ideeën en ervaring konden uitwisselen met vertegenwoordigers van de real estate, architectuur- en bouwsector.

31 maart 2017