U bent hier

30 jaar eengemaakte markt: Succesverhalen, uitdagingen en vooruitzichten voor Vlaamse kmo’s

Dit jaar viert Enterprise Europe Netword haar 30-jarig bestaan van de interne markt binnen de Europese Unie! Wat heeft de interne markt bijgedragen aan jouw bedrijf? En welke obstakels staan ons in de toekomst te wachten? Het Enterprise Europe Network Vlaanderen (EEN) is vastbesloten om deze belangrijke mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. 

Op dinsdag 12 december 2023 organiseert EEN in samenwerking met VLAIO en FIT workshops omtrent CE-markering, intellectuele eigendom, duurzaamheid en Europese steun voor Vlaamse kmo's. 

Deze bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldebat, waarin EU-experts en bedrijfsleiders met elkaar in gesprek gaan over de uitdagingen die de interne markt met zich meebrengt, gevolgd door een netwerkborrel om bij te praten en te netwerken.

Locatie: Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent) | Vlaanderen.be. Het VAC Gent ligt op wandelafstand van station Gent Sint-Pieters. Er is ook een ondergrondse betalende parking. 

Inschrijven: Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Schrijf je hier in voor 3 december. Bent u toch verhinderd? Stuur dan een mail naar enterprise.europe@vlaanderen.be of laat u vervangen door een collega.  

30 november 2023