U bent hier

‘Food 4 Future’ beurs van 17 tot 19 mei 2022 in Bilbao

'Food 4 Future' is een beurs in Bilbao specifiek gericht op professionals uit de voedingsindustrie.
Hier kan men zich voorbereiden op nieuwe technologische uitdagingen voor de voedingsindustrie door kennis op te doen van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om de digitale transformatie te maximaliseren. Aan bod komen o.a. de nieuwste oplossingen van agritech, verwerking, verpakking, automatisering & robotica, industrie 4.0 technologieën, koeling & klimaat, intralogistiek enz. 

Er komen verschillende soorten ondernemingen uit de foodsector naar deze 3-daagse beurs van 15.000 m². Men kan er op verschillende manieren netwerken: tijdens de 'award uitreiking' of de 'leadership summits', waar zowel nationale als internationale sprekers aanwezig zullen zijn. Daarnaast zal er ook de 'European summit' georganiseerd worden waar vooral de ervaringen van ondernemers aan bod zal komen. Als laatste puntje wordt er ook een 'innovatie forum' opgericht. Bovendien wordt een deel van de beurs specifiek ingericht voor start-ups met een eigen auditorium.

Interesse om aan deze beurs deel te nemen als exposant? Inschrijven kan nog steeds via de volgende webpagina: https://www.expofoodtech.com/

Adres

BEC – Bilbao Exhibition Centre
Azkue Kalea, 1,
48902 Barakaldo, Bizkaia

Data

17 – 19 mei 2022

Contact

+34 919 551 551
info@expofoodtech.com  

4 februari 2022