U bent hier

Marktstudie ‘De Franse economie ontcijferd ’

In deze marktstudie wordt de aandacht gericht op een reeks cruciale doelstellingen. In de eerste plaats wordt er dieper ingegaan op de zakelijke kansen die zich voordoen voor Vlaamse ondernemingen op de Franse markt. Deze verkenning streeft ernaar niet enkel oppervlakkige inzichten te bieden, maar veeleer een inzicht te verschaffen in de actuele socio-economische context van Frankrijk.

Bovendien wordt er getracht de groeisegmenten te identificeren en potentiële samenwerkingsmogelijkheden nauwkeurig te analyseren. Dit strekt zich verder uit dan louter observeren; het omvat het strategisch beoordelen van potentiële partnerschappen die synergieën kunnen tot stand brengen en duurzame zakelijke relaties kunnen ontwikkelen.

Het doel van deze studie is om Vlaamse exporteurs te inspireren om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar het prachtige land van wijn, kaas en haute couture - Frankrijk. Bedoeling is dat deze marktstudie niet alleen informatief is, maar tevens zal dienen als een bron van motivatie voor ondernemers met internationale ambities.

23 augustus 2023

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in