U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Consultancy en diensten’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet de aankopers van Rail Baltica en leer tijdens een seminarie hoe u kans maakt om geselecteerd te worden voor opdrachten binnen één van de belangrijkste EU-infrastructuurprojecten in de Baltische Staten, de aanleg van 870 km spoorwegnetwerk met Europese spoorbreedte. Na het seminarie kan u ook individueel pitchen bij deze aankopers.
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen en consultancy en diensten
Doelmarkt
Estland, Letland en Litouwen
Wanneer
Woensdag 20 februari 2019
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX - Agence wallonne à l'Exportation et aux Investissements.
Hebt u innovatieve of high-end producten of diensten in de aanbieding voor toepassing in de bouw- of infrastructuursector? Dan is de sectorale groepszakenreis naar de volgende 2 ontwikkelde economieën misschien iets voor u: Singapore en Australië, waar de bouw het goed doet en er steeds vraag is naar vernieuwende dan wel exclusieve oplossingen.
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen, consultancy en diensten, en energie
Doelmarkt
Singapore en Australië
Wanneer
Van woensdag 27 maart 2019 tot vrijdag 5 april 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Singapore, Melbourne, Sydney, Australië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

FinTech is een term die in de financiële wereld steeds populairder wordt. Het begrip omvat alle innovatieve financiële producten en diensten die de manier, waarop we met geld omgaan, vereenvoudigt en versnelt. Polen heeft de grootste FinTech-markt in Centraal- en Oost-Europa.

Gekenmerkt door sterke economische prestaties en een uitgesproken business-friendly houding vormt Malta vandaag de dag een kleine, maar moderne republiek voor groeigerichte ondernemers. Marine en maritieme activiteiten leveren al eeuwen een grote economische bijdrage aan het land.

Deze studie belicht het Maltese Yachting, Shipping en Logistics landschap en belicht interessante zakelijke kansen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

SMAU Milano vormt elke editie opnieuw een belangrijke ontmoetingsplaats voor ondernemingen, specialisten in innovatie en digitalisering, onderzoekscentra en de publieke sector. Deze vakbeurs biedt hen de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en concrete samenwerkingen aan te gaan. FIT Milaan bezocht SMAU 2018 op de openingsdag.