U bent hier

Marktstudie ‘De voedselverwerkende industrie in Thailand’

De voedselverwerkende industrie levert met 23% van het bbp een belangrijke bijdrage aan de economie van Thailand en heeft zich het afgelopen decennium dankzij technologische verbeteringen en het doorzettingsvermogen van de privésector zeer snel ontwikkeld.
Om aan de groeiende vraag naar verwerkte voedingsmiddelen te voldoen, heeft de Thaise overheid beslist om Thailand om te vormen tot het grootste handels- en distributiecentrum van voedingsproducten in Azië. Er wordt een grote nadruk gelegd op kwaliteit, hygiëne, sanitaire voorzieningen, voedselveiligheid en gezondheid, een hogere toegevoegde waarde en naleving van milieuvoorschriften.

Aan de hand van de sectorstudie van ons kantoor in Bangkok, krijgt u een beknopt overzicht van voedselverwerkende sector in Thailand. Komen o.a. aan bod: minimaal tot hoogwaardig verwerkte voedingsproducten, klaargemaakte maaltijden, Halal voeding, kruiden, dranken, gezonde voeding en organische producten, dieetvoeding, vetten en oliën, ondersteunende industrieën en leveringsdiensten van voeding. U krijgt ook telkens een overzicht van de grootste – belangrijkste spelers op de markt.

11 oktober 2018

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Bangkok

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in