U bent hier

Marktstudie ‘Aquaculture industry in Australia’

De consumptie van zeevruchten in Australië is de afgelopen drie decennia aanzienlijk toegenomen. De reeds goed ontwikkelde Australische aquacultuurindustrie gaat een crucialere rol spelen bij het voldoen aan de groeiende vraag naar zeevis (inclusief premiumproducten zoals zuidelijke blauwvintonijn en Atlantische zalm), schaaldieren (garnalen) en schelpdieren (zeeoor, mosselen en oesters).

Door de bezorgdheid over de duurzaamheid van in het wild gevangen vis, schelp- en schaaldieren, zal er geïnvesteerd worden in de Australische aquacultuur. Hierdoor zal de omzet van de industrie naar verwachting stijgen met 1,6 - 2 % op jaarbasis. 

Om een uitgebreider inzicht te krijgen in de aquacultuur in Australië, bevat deze marktstudie naast de groothandel en de detailhandel in zeevruchten ook een overzicht van de visverwerkingsindustrie.

16 augustus 2021

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Melbourne

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in