U bent hier

Brochure 'Verover de wereld 2024'

Succesvol internationaal zakendoen kent tal van ingrediënten. Een gewild product of veelgevraagde dienstverlening, een gedreven en bekwaam team, een correcte prijszetting, een grondige marktkennis en doeltreffende marktaanpak, een snelle logistiek, een relevant netwerk, noem maar op. Om dat allemaal in huis te houden, moet u al beschikken over heel wat witte raven. En om dat ook nog eens allemaal in goede banen te leiden, over haast bovennatuurlijke krachten.

Gelukkig kan u een beroep doen op vele experts ter zake. Alleen: hoe en waar leert u die nu kennen? Doorgaans is dat tijdens vakbeurzen, zakenreizen, netwerkevents en via via. En zoals altijd staat ook Flanders Investment & Trade (FIT) klaar om u te helpen uw internationale ambities waar te maken. Lees alles over onze dienstverlening en actieprogramma voor 2024 in de brochure hieronder.

Publicatie: Verover de wereld - 2024

Deze brochure geeft een overzicht van de dienstverlening van Flanders Investment & Trade (FIT). U krijgt daarnaast ook een overzicht van onze acties en events volgens ecosysteem.

Download brochure


De meest actuele versie van onze acties en events vindt u steeds op onze website, onder Acties en events.

Bekijk het actieprogramma online

Nog vragen?

FIT beschikt over een kantoor in de 5 Vlaamse provincies. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen over exporteren in het algemeen of over uw concrete situatie of dossier.