U bent hier

Start aanbestedingsprocedure Bahama's Airports Public Private Partnership (PPP)

De regering van het Gemenebest van de Bahama's focust zich op de ontwikkeling van duurzame luchtvaartinfrastructuur voor verschillende Family Island Airports. In het kader van deze ontwikkeling lanceert de regering de aanbestedingsprocedure Bahama's Airports Public Private Partnership (PPP) voor veertien (14) Family Island Airports. 

Voor meer info over het project zelf dien je de Request for Pre-Qualifications (RFPQ) te vervolledigen. Daarna kan je de Project Information Memorandum (PIM) downloaden. Het indienen van deze RFPQ kan tot en met 16 april 2023 11:59 pm Nassau time. Gelieve er nota van te nemen dat enkel kandidaten die de RFPQ hebben ingevuld en op basis hiervan geselecteerd werden, zullen worden toegelaten tot de volgende fase in het proces. Geselecteerde kandidaten ontvangen dan de Request for Proposals (RFP) om verdere gedetailleerdere informatie te bezorgen. 

Voor meer info over de procedure, de tijdslijn en de betrokken luchthavens kan je terecht op de site van The Bahamas Department of Aviation of via mail

The Bahamas Ministry of Tourism, Investments & Aviation

Onderafdeling
The Bahamas Department of Aviation
Adres
British American Financial Building 4th Floor
P. O. Box N 3701
Nassau, New Providence
Bahama's
E-mailadres
p3airports@bahamas.com
Website
https://www.doabahamas.com/projects