U bent hier

Maden Technologies zoekt samenwerking met Vlaamse bedrijven

Maden Tech Consulting, Inc. (Maden Technologies) is een consultancy bedrijf met hoofdkantoor in Arlington, Virginia. Het is bekroond als een gecertifieerd Service-Disabled Veteran-Owned Small Business (SDVOSB) door het Amerikaanse departement van Veteranenzaken.

Zij zijn geïnteresseerd om samen te werken met bedrijven die diensten verlenen in de volgende sectoren: Rampen bestrijding, gezondheidszorg, noodsanering, maritieme projecten, milieusanering, informatie- en communicatiesystemen, bouw management, logistieke ondersteuning, drones (sUAS) en alternatieve hernieuwbare energiebronnen.

De huidige projecten die zij hebben lopen zijn met drones (sUAS) voor rampbestrijding & olie-gas inspecties, en een algemene inspanning voor rampbestrijding. Hieronder vindt u de details van deze projecten:

A - De oplossing van Maden Technologies omvat verschillende luchtmissieprofielen voor het in beeld brengen, op kaart zetten en monitoring met live videostream die allemaal autonome vluchtplannen zijn. Structurele inspecties kunnen on-demand en op verzoek worden uitgevoerd. Deze sUAS-diensten kunnen worden geleverd voor plannings- en informatiedoeleinden, zowel vóór als na een ramp. Hun ramp herstelplatform biedt live videostreaming van een gebied dat door een ramp is getroffen, zodat de eerste hulpverleners snel hulpbehoevenden, wegblokkades en andere probleemgebieden kunnen identificeren.

B - Maden Technologies' modulaire rampen bestrijding is gebaseerd op hun vermogen van het leveren van state of the art oplossingen, gebaseerd op behoeften zoals:

  • Geïntegreerd programmabeheer - gespecialiseerde diensten die zijn afgestemd op de behoeften/missie van de klant;
  • Milieuherstel;
  • Bouwbeheer en naleving van codes en normen;
  • Herstel van lokale en federale infrastructuur, inclusief CO2-neutrale oplossingen;
  • Hulp bij rampen;
  • Telecommunicatie;
  • Publieksvoorlichting;
  • Verbeterde tijdelijke en permanente dakbedekking.

Hun vroegere projecten omvatten General Contracting, Construction, & Facility Management, Construction Surveillance, Information Technology, Cybersecurity, Identity & Access Management, Life Cycle Sustainment, Research, Development, Test, & Evaluation (RDT&E), Environmental Services, en Disaster Relief Services (het leveren van gezondheids-, logistieke en operationele oplossingen voor de snelle instandhouding van gemeenschappen die getroffen zijn door natuurrampen).

Meer informatie kunt u terugvinden in de documenten hieronder.
Bij interesse kan u contact opnemen met Anthony Morales.

Documenten

Contactpersoon

Anthony Morales
Director Emergent Services
Telefoon
+1 (281) 435 5104
E-mailadres
amorales@madentech.com
Taal
English