U bent hier

Braziliaanse papierfabrikant zoekt technologieën voor detectie van onzuiverheden

Een grote Braziliaanse speler in de papier- en kartonindustrie met hoofdkantoor in São Paulo zoekt technologieën voor de detectie en verwijdering van bijvoorbeeld stenen, metaal en plastic tussen het hout.

Op het moment van laden - of het nu op het veld is of in het houtopslagterrein - kunnen enkele onzuiverheden tussen de boomstammen terechtkomen, zoals metaal (draden, spijkers, kettingen), plastic, stenen en andere materialen. Deze onzuiverheden kunnen de productielijn plotseling tot stilstand brengen, schade aan de machines toebrengen of de kwaliteit van het eindproduct aantasten.

Om dit probleem op te lossen, is het bedrijf op zoek naar technologieën om deze onzuiverheden (vooral diegene die niet van metaal zijn) te detecteren. Idealiter zoekt men een oplossing die deze onzuiverheden kan identificeren en verwijderen zonder de machines te stoppen of zonder een noodzakelijke handmatige verwijdering.

Geïnteresseerde Vlaamse bedrijven kunnen contact opnemen met het kantoor van Flanders Investment & Trade in Brazilië via onderstaande contactgegevens.

Flanders Investment & Trade Brazilië

Adres
Rua Maria Figueiredo, 595, cj 82
Paraíso
São Paulo - São Paulo
04002-003
Brazilië
Telefoon
+55 11 3141-1197
E-mailadres
saopaulo@fitagency.com