U bent hier

Groepszakenreis ‘SportsTech mission to Australia’

Ben je op zoek naar nieuwe zakelijke kansen in de sportsector? Wil je je producten of diensten introduceren op een van de grootste en meest dynamische sportmarkten ter wereld? Wil je deelnemen aan een unieke missie die je in contact brengt met toonaangevende spelers in de Australische sportindustrie?

Dan is deze Sportstech missie naar Australië iets voor jou!

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Vrije tijd en sport
Doelmarkt
Australië
Wanneer
Van maandag 23 september 2024 tot vrijdag 13 december 2024
Waar
Sydney, Melbourne, Brisbane, Australië
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Australië is een land waar sport een belangrijke rol speelt in de cultuur, de economie en de samenleving. Australië organiseert enkele van de belangrijkste sportevenementen, waaronder de Olympische Spelen van 2032 in Brisbane, en Australische sporters en atleten vertrouwen steeds meer op technologie om hun sportervaring en prestaties te verbeteren. Volgens een rapport van KPMG uit 2020 is de Australische sporttechnologiemarkt meer dan 500 miljoen dollar waard en

Tijdens deze Sportstech missie krijg je de kans om:

  • Je producten of diensten te presenteren aan relevante stakeholders in de Australische sportsector
  • Te netwerken met lokale bedrijven, overheidsinstanties, onderzoeksinstellingen en andere organisaties die actief zijn in de sporttechnologie
  • Deel te nemen aan gesprekken met als doel de zakelijke mogelijkheden te bevragen, kennis te delen, ervaringen en best practices op het gebied van sporttechnologie uit te wisselen.

Als je geïnteresseerd bent in deze Sportstech missie, laat het ons zeker weten via onderstaande knop. Zo mis je deze unieke kans om uw business in Australië te boosten niet! 

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.