U bent hier

Groepszakenreis ‘BEM - Noorwegen onder leiding van Prinses Astrid’

Op zoek naar een nieuwe afzetmarkt of nieuwe partners in Noorwegen? Of wilt u bestaande relaties en projecten in de kijker plaatsen? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis onder leiding van H.K.H. prinses Astrid.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Noorwegen
Wanneer
Van zondag 16 juni 2024 tot woensdag 19 juni 2024
Waar
Oslo, Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Voor wie? 

De economische missie staat open voor bedrijven uit alle sectoren. De focus ligt wel op een aantal sleutelsectoren, met name energietransitie en life sciences

Noorwegen speelt een belangrijke rol in het Europese energiesysteem. Als een van de grootste energie-exporteurs ter wereld bevordert Noorwegen de energiezekerheid van de verbruikende landen. Tegelijkertijd zet Noorwegen zich als wereldwijde pleitbezorger van de beperking van de klimaatverandering in voor milieuduurzaamheid en klimaatbeleid. 
Noorwegen staat bovendien voor een grote transformatie en heeft nieuwe kennisgebieden nodig omdat de olie-activiteiten op de lange termijn zullen afnemen. Medische en industriële biotechnologieën behoren hiertoe en maken tegelijkertijd deel uit van de groene transitie. 

Wat mag u verwachten? 

Ons kantoor in Oslo helpt u bij het leggen van de juiste contacten met Noorse zakenpartners, voor de deelnemers actief in energietransitie en life sciences.
Voor deelnemers die niet actief zijn binnen deze sectoren, zullen wij op voorhand lijsten met mogelijk interessante contacten bezorgen zodat u zelf afspraken kan inplannen tijdens de missie. 

Daarnaast zijn er voor alle deelnemers sectorale seminaries, bedrijfsbezoeken en tal van netwerkmomenten met de andere bedrijven uit de delegatie en plaatselijke spelers en beslissingsnemers. 

Praktische informatie

Wat? 
Belgische economische missie naar Noorwegen onder voorzitterschap van H.K.H Prinses Astrid.

Waar? 
Oslo, Noorwegen 

Wanneer? 
16 tot 19 juni 2024 (incl. reistijd) 

Uiterste inschrijvingsdatum? 
31/01/2024 

Het groepsprogramma wordt afgestemd op de interesses van de deelnemers. Om organisatorische redenen heeft u er alle belang bij om zo snel mogelijk in te schrijven.  

Prijs 
250 euro/bedrijf 
150 euro/bijkomende deelnemer (Maximum 3 personen per bedrijf)

Organisatie 
Georganiseerd door het Agentschap voor Buitenlandse Handel, Flanders Investment & Trade, hub.brussels, AWEX en de FOD Buitenlandse Zaken.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Levrau Caroline:
E: caroline.levrau@fitagency.be
T: +32 2 504 87 89