U bent hier

Serendipity Party: 60 jaar CBL-ACP - Gastland Tanzania

CBL-ACP (Chamber of Commerce, Industry and Agriculture Belgium-Luxembourg-Africa-Caribbean-Pacific) organiseert ter ere van hun 60 ste verjaardag op 16 mei van 17u tot 22u een Serendipity Party

Het land in de spotlight is Tanzania. Gastpreker is René Branders, voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen.

Deze bijeenkomst biedt een ideale gelegenheid om waardevolle relaties op te bouwen met spelers uit het bedrijfsleven met focus op Afrika en is een ideale gelegenheid om te netwerken met de gasten uit Tanzania als voorbereiding voor de groepszakenreis van FIT en Hub Brussels naar Tanzania van 25 tot 29 november 2024. Tanzania is een van de 10 snelst groeiende economieën in Afrika en biedt een brede waaier aan opportuniteiten in alle sectoren voor de Belgische bedrijven. De regering van Tanzania focust zelf op de sleutelsectoren zoals landbouw, mijnbouw, toerisme, productie, agroverwerking, farmaceutische producten, veeteelt & visserij. Reserveer nu uw plek voor de Serendipity Party van CBL-ACP.  

Wanneer? Donderdag 16 mei 2024 om 17u.

Waar? CBL-ACP, Montoyerstraat 24, 1000 Brussel

Prijs? Leden: 90 euro/Niet leden: 130 euro

Deelnemen? U kan zich via deze link registreren.

29 april 2024