U bent hier

Kortingscodes voor deelname aan IoT en Cybersecurity beurs in Barcelona: 21-23 mei 2024

Het IoT Solutions World Congress 2024 is hét internationale event rond digitale transformatie en disruptieve technologieën.

Door een deelname aan het congres hebt je toegang tot de nieuwste inzichten en best practices van opinieleiders uit de hele sector, evenals exclusieve previews van de allernieuwste technologieën en baanbrekende innovaties. Er worden ook verschillende testbeds, side events en prijsuitreikingen georganiseerd. Ook als start- of scale-up is het een gerenommeerde beurs door het grote aantal aanwezige investeerders op zoek naar de meest uitdagende digitale oplossingen op het start-up paviljoen.

De focus zal liggen op de volgende technologieën: IoT, 5G, AI, VR/AR, Big data analyse, Cloud Computing, Quantum Computing, Rpotics, Digital twin, Edge computing, Cleantech en Cybersecurity in de volgende sectoren: industrie 4.0,  smart buildings, logistiek, healthcare en energieproductie.

Parellel met de IoT Solutions World Congress, vindt in de naastgelegen hallen eveneens het Barcelona Cybersecurity Congress plaats. Hier wordt vooral gezorgd voor een sterke internationale samenwerking tussen verschillende belanghebbenden in de sector om de uitdagingen op vlak van digitale veiligheid te trotseren.

Verneem de verschillende deelnamemogelijkheden en de kortingscodes via onderstaande linken. 

27 maart 2024