U bent hier

Food 4 Future - Expo Foodtech, het grootste Europese congres over innovatietechnologie in de voedings- en drankenindustrie.

Van 16 tot 18 april 2024 vindt een nieuwe editie van Food 4 Future - ExpoFoodTech plaats in Bilbao. Het toonaangevend evenement over innovatie, technologie en duurzaamheid voor professionals in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Meer dan 280 exposerende bedrijven presenteren er de nieuwste oplossingen op het gebied van automatisering en robotica, industrie 4.0, voedselverwerking, voedselverpakkingen, voedselveiligheid en voedingswetenschap. 

Naast de expositieruimte zal Food 4 Future World Summit, de grootste FoodTech innovatieconferentie, meer dan 450 experts samenbrengen die hun oplossingen, casestudies en inzichten over de toekomst van de voedingsindustrie zullen delen. Het afgelopen jaar hebben we ervaren hoe technologie, digitale oplossingen, data, biotechnologie en AI de F&B-industrie transformeren. We gaan in de richting van een slimme voedselproductie, waarbij productieprocessen worden geoptimaliseerd, de efficiëntie wordt verhoogd om het concurrentievermogen te vergroten en de gezondheid en voedselveiligheid worden verbeterd.

Bovendien wordt Food 4 Future - Expo FoodTech tegelijkertijd gehouden met Pick&Pack for Food Industry, het enige evenement in Spanje gespecialiseerd in verpakkings- en logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie.

Deze beurs gaat door in het Bilbao Exhibition Centre | BEC.

5 april 2024