U bent hier

Beurs 'Artigiano in Fiera Milaan': dé beurs voor ambachtswerk

Met de cijfers van de editie 2023, die in december werd gehouden, bevestigt de gerenommeerde beurs 'Artigiano in Fiera' zijn succes voor de veelzijdige ambachtsindustrie.

Tijdens dit negen-dagen lang evenement was er een explosie aan bezoekers: meer dan 1 miljoen mensen bezochten de meer dan 2.500 exposanten uit 86 verschillende landen. Dit is een succes dat enkel te zien was vóór de COVID-pandemie.
De beurs trok ook veel aandacht van de pers en de media: er werd veel reclame voor gemaakt, waardoor de website de aandacht trok van meer dan 3 miljoen mensen, terwijl de sociale kanalen van de beurs zo'n 7,5 miljoen mensen bereikten.

Een succes dat hoge verwachtingen schept voor de komende 28e editie die van 30 november tot 8 december 2024 zal plaatsvinden in de beurs van Milaan. 

Hebt u artisanale producten of innovatieve voedingswaren die u aan het grote publiek wenst kenbaar te maken? Staan uw producten garant voor kwaliteit, authenticiteit en originaliteit, dan is dit het juiste moment om via deze link deel te nemen aan de volgende editie!

Waar wacht u nog op? 

22 maart 2024