U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Vrije tijd en sport’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

De Frankfurter Buchmesse is de grootste professionele boekenbeurs ter wereld. Samen met GAU (Groep Algemene Uitgevers) en Literatuur Vlaanderen organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand voor Vlaamse bedrijven.
Doelsector
Vrije tijd en sport
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van woensdag 18 oktober 2023 tot zondag 22 oktober 2023
Waar
Frankfurt/Main, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het comfort van leveringen aan huis, het uitgebreide aanbod dat de klok rond beschikbaar is, … Consumenten shoppen steeds vaker online. Ook in Nederland, in 2021 de 17e grootste markt voor e-commerce ter wereld met een netto-omzet van 20,5 miljard euro voor de online verkoop van fysieke goederen. De totale waarde van de e-commercemarkt voor 2021 inclusief diensten bedroeg 30,6 miljard euro.

De markt voor sportpaarden en toebehoren in China heeft heel wat groeipotentieel. In deze studie geven we een overzicht van de belangrijkste spelers in Noord-China, de evoluties en afzetmogelijkheden, reglementeringen, beroepsverenigingen en vakliteratuur.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Poolse gamingsector groeit als kool en is één van de uithangborden van de lokale creatieve industrie. Game Arena & Game Industry Conference in Poznań is van 6 t/m 8 oktober 2023 opnieuw de place to be voor iedereen actief in gaming en multimedia entertainment. Er is zowel een professioneel als publiek gedeelte.