U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Voeding en dranken’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Veel Chinese aankopers en importeurs uit de voedingssector kijken er naar uit om nieuwe leveranciers te vinden en nieuwe producten en trends in de sector te ontdekken. Helaas maken internationale reisrestricties het moeilijk voor hen om in contact te komen met nieuwe producten en nieuwe leveranciers. En ook u zoekt mogelijk nieuwe contacten om uw afzetmarkt uit breiden, maar kan ook niet ter plaatse gaan? FIT stelt graag in uw plaats uw producten voor aan Chinese aankopers!
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
China
Wanneer
Van donderdag 24 maart 2022 tot zaterdag 26 maart 2022
Waar
Chengdu, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19. Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade voor het eerst present op Hostex , de belangrijkste voedingsbeurs voor de Afrikaanse markt.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van zondag 26 juni 2022 tot dinsdag 28 juni 2022
Waar
Johannesburg, Sandton Convention Center, Zuid-Afrika
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Bier is een van de populairste alcoholische dranken in Rusland. Wil u graag meer weten over deze markt, de belangrijkste spelers en de voornaamste trends en uitdagingen? Dan mag u deze studie van ons kantoor in Moskou absoluut niet ongelezen laten. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 25 januari 2022 kwam het kabinet Rutte opnieuw samen. Hierbij werd beslist dat alle locaties (horeca, winkels, pretparken, wellness, kapperszaken, bioscopen, theater en musea, sportlocaties, evenementen, ...) opnieuw open mogen, zij het onder voorwaarden. De nieuwe maateregelen gingen in voege op 26 januari 2022. Updates van de actuele situatie kan u vinden op de website van www.rivm.nl.

Op 9 en 10 juni 2022 organiseert U Food een nieuwe editie van de Ukrainian Food Expo in Kyiv. Meer weten? Neem een kijkje naar het aansluitende bericht.