U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Voeding en dranken’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten en kleinhandelaars elkaar op de grootste internationale private label beurs 'PLMA' (Private Label Manufacturers Association). Een plaats waar u moet zijn.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van dinsdag 21 mei 2019 tot woensdag 22 mei 2019
Waar
Amsterdam, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In 2019 voorziet FIT éénmalig een deelname aan het tweedaagse FEINES ESSEN & TRINKEN Symposium in München (9-10 mei 2019), de belangrijkste conferentie en vakbeurs (markplaats) voor de Duitse...

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van donderdag 9 mei 2019 tot vrijdag 10 mei 2019
Waar
Munchen, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze marktstudie onderzoekt de Duitse levensmiddelenmarkt. Ze richt zich vooral op Vlaamse bedrijven die weinig of geen ervaring op de Duitse markt hebben, maar die in de nabije toekomst wel exportplannen hebben. De studie geeft onder andere een antwoord op vaak gestelde vragen zoals b.v.: hoe ziet de actuele marktsituatie in Duitsland eruit? Hoe is de Duitse distributie gestructureerd? Wat zijn de actuele trends voor levensmiddelen?

De dadelindustrie in Iran heeft veel potentieel, maar loopt momenteel tegen heel wat uitdagingen aan. De grootste uitdagingen liggen vooral in het productie-, verwerkings- en exportproces van de dadels. In deze marktstudie vindt u meer informatie over de uitdagingen en opportuniteiten in de Iraanse dadelmarkt en hoe Vlaamse bedrijven hierbij hun voordeel kunnen halen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws